Initiatief

Ideeen delen en realiseren

Nexthealth neemt initiatief en werkt ideeën uit waar alle partijen in de zorg ‘beter’ van worden. Inspiratie en inzicht zijn belangrijk maar daadkracht ook. Wij willen ook zelf aan de slag en gaan daarbij graag samenwerkingsverbanden aan met derden. Dit kan zowel vanuit ideevorming als ook vanuit realisatie.

Ideeën houden we daarom niet voor ons zelf. We delen ze graag tijdens onze bijeenkomsten met de aanwezigen, in onze eigen blog- en twitterberichten en natuurlijk ook hier. Wij hoeven niet altijd zelf een idee uit te voeren of bij de realisatie ervan betrokken te zijn. Het gaat ons erom dat een goed idee gerealiseerd wordt.

Voor zorgorganisaties kunnen we ook energievolle en verhelderende brainstormsessies houden, waarbij we samen met mensen uit en betrokken bij de organisatie kunnen komen tot mooie initiatieven. De organisatie zet daarmee al een eerste belangrijkste stap tot realisatie. Desgewenst begeleidt Nexthealth de vervolgstappen.

 

Neem vrijblijvend contact op voor presentatie, sessie, workshop of training.

We bespreken graag wat voor en bij jouw zorgorganisatie past.

Wij werkten individueel, samen en met anderen voor:

HagaZiekenhuis, Borstkanker Vereniging Nederland, Bayer, Nictiz, REOS, de Basis, Zorgmarkt, Blommestein Groep, UMC St. Radboud, NPCF, Amphia Ziekenhuis, Compriz, GGZ Altrecht, Health Valley, Maartenskliniek en vele anderen.