Niels Schuddeboom

Niels Schuddeboom

Zijn 28 jaren als zorgconsument  hebben Niels laten zien dat het bij zorginnovatie niet  gaat om techniek, maar om mensen. Aangewakkerd door een functiebeperking heeft Niels de (netwerk)kracht van zorg 2.0 aan den lijve mogen ondervinden. Hij deelt zijn kennis en ervaring op dit gebied graag om zo samen te werken aan meer regie voor zowel cliënten als medewerkers en andere betrokkenen.

Niels begon zijn carrière als verslaggever bij de Paralympics in Sydney en was later onder meer als aspirant hulpverlener werkzaam bij MEE.

Na een tussenstap als adviseur bij Keijzer Communicatie waar hij verschillende klanten adviseerde over digitale communicatie is hij tegenwoordig ondernemer onder de naam Shakingtree Interventions.

Zijn voornaamste aandachtsgebied is de (langdurige) Zorg en Welzijn. Zo is hij als adviseur verbonden aan de Borstkanker Vereniging Nederland, en betrokken bij de ontwikkeling van een handboek mediawijsheid voor mensen  met een verstandelijke beperking. Eerdere opdrachten deed hij voor Health Valley, NicTiz en de Gemeente Rotterdam.

Twitter: twitter.com/shakingtree

LinkedIn: nl.linkedin.com/in/nielsschuddeboom

E-mail: niels.schuddeboom [at] shakingtree.net

Neem vrijblijvend contact op voor presentatie, sessie, workshop of training.

We bespreken graag wat voor en bij jouw zorgorganisatie past.

Wij werkten individueel, samen en met anderen voor:

HagaZiekenhuis, Borstkanker Vereniging Nederland, Bayer, Nictiz, REOS, de Basis, Zorgmarkt, Blommestein Groep, UMC St. Radboud, NPCF, Amphia Ziekenhuis, Compriz, GGZ Altrecht, Health Valley, Maartenskliniek en vele anderen.