Over nexthealth

Nexthealth is een voortgezet initiatief van Jacqueline Fackeldey, Martijn Hulst en Niels Schuddeboom. Wij hebben een passie voor de gezondheidszorg en de innovatie daarbinnen. Wij geloven in zorg waarbij voor en door alle betrokken partijen waarde gerealiseerd wordt.

Het is niet de technologie, maar zijn het de mensen die er toe doen.

Wij zien paradigma’s verschuiven: De patiënt is een (zorg)consument met zeggenschap en eigen verantwoordelijkheid, die waar nodig door technologie wordt ondersteund. Dat vraagt om het doorbreken van bestaande manieren van werken en organiseren en dat is meer dan zorg 2.0, 3.0 of 4.0. Want bij Nexthealth ligt de focus niet op de technologie en de tools maar op een mentaliteitsverandering door alle zorglagen heen.

Het zijn immers de mensen, die er in de zorg toe doen. Zij maken gebruik van technologie en verwachten van de zorg dat die ook meegaat met zijn tijd; zelfs al gelden er veel en soms ook tegengestelde belangen. Al deze belangen zijn voor Nexthealth vertrekpunten voor het aangaan van het gesprek met de patiënt, de klant, de zorgconsument en de omgeving.

Wij bieden inspiratie, inzicht en innovatie

Daarom bieden wij zorgorganisaties inspiratie, inzicht en innovatie aan de hand van presentaties, workshops, trainingen, brainstormsessies, advies en begeleiding en vernieuwende concepten.

Met onze uitgebreide ervaring zijn we ieder vanuit een eigen invalshoek in staat jouw organisatie vooruit te helpen in het veranderende zorglandschap, daarbij gebruikmakend van de kennis en kunde van een wijdverbreid netwerk. Wij doen dat elk afzonderlijk maar regelmatig ook gezamenlijk. Wil je dat we dat ook voor jouw organisatie doen? Neem dan contact met één van ons op.

Nexthealth: geboren tijdens de begindagen van Gezondheid2.0

Nexthealth startte in 2008 en organiseerde de eerste Europese Health 2.0 Unconference. Samen met Maarten den Braber, Robert Houtenbos, Jeroen Kuipers, en Jennifer S. Mccabe verzorgden Jacqueline, Martijn en Niels verschillende bijdragen op seminars en congressen. Zo was Nexthealth bijvoorbeeld aanwezig bij het E-health congres van de NPCF IN 2008, het Health 2.0 seminar van Nictis in 2008 en op de PressureCooker 2009 over zorginnovatie, georganiseerd door de Hogeschool Rotterdam. Maarten den Braber en Jennifer S. Mccabe schreven bovendien een veel besproken paper over de weg naar Health 4.0. In 2011 is Nexthealth terug en zetten Jacqueline, Martijn en Niels het voort.

Neem vrijblijvend contact op voor presentatie, sessie, workshop of training.

We bespreken graag wat voor en bij jouw zorgorganisatie past.

Wij werkten individueel, samen en met anderen voor:

HagaZiekenhuis, Borstkanker Vereniging Nederland, Bayer, Nictiz, REOS, de Basis, Zorgmarkt, Blommestein Groep, UMC St. Radboud, NPCF, Amphia Ziekenhuis, Compriz, GGZ Altrecht, Health Valley, Maartenskliniek en vele anderen.